top of page

Trädgårdsmust

Uppdaterat: 23 aug. 2020I många år har Kalmariter kunnat musta sina äpplen hos Kalmar musteri. I år bestämde sig tyvärr ägarna för att inte fortsätta med verksamheten och lämnade då ett stort tomrum efter sig. Då jag under många år utvecklat min utrustning och mina lokaler har jag en överkapacitet för Blekinges kunder och välkomnar därför nu även Kalmars äppelträdsinnehavare att musta sina äpplen hos mig. För att ni alla ska slippa köra till mig och tära på miljön mer än nödvändigt har jag beslutat att en dag i veckan köra till Er i Kalmar och hämta så mycket äpplen jag kan. Veckan efter hämtning levererar jag tillbaka er must antingen på samma plats eller hemma hos er!


67 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

CIDER

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page