Trädgårdsmust

Uppdaterad: aug 23I många år har Kalmariter kunnat musta sina äpplen hos Kalmar musteri. I år bestämde sig tyvärr ägarna för att inte fortsätta med verksamheten och lämnade då ett stort tomrum efter sig. Då jag under många år utvecklat min utrustning och mina lokaler har jag en överkapacitet för Blekinges kunder och välkomnar därför nu även Kalmars äppelträdsinnehavare att musta sina äpplen hos mig. För att ni alla ska slippa köra till mig och tära på miljön mer än nödvändigt har jag beslutat att en dag i veckan köra till Er i Kalmar och hämta så mycket äpplen jag kan. Veckan efter hämtning levererar jag tillbaka er must antingen på samma plats eller hemma hos er!


27 visningar

Bredängs

Bredäng 272A

37375 Jämjö

hej@bredangs.se

+46(0)708-710664

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Bredängs